Кадър личен архивУжасна трагедия в София. 24-годишен мъж от смолянското село

...
Кадър личен архивУжасна трагедия в София. 24-годишен мъж от смолянското село
Коментари Харесай

Загина 24-годишния Ивелин Узунов

Кадър персонален списък

Ужасна покруса в София. 

24-годишен мъж от смолянското село Смилян е скочил от деветия етаж на постройка в София. Трагедията покруси многолюдното село, предадоха  " Марица " и " 24 часа ".

Ивелин Узунов бил на посетители при майка си в столицата. Никой не знае какво го е предиздвикало да се хвърли от терасата. Момчето живееше при татко си в Смилян в последните години, преди този момент е живял в столицата.

През 2017 година полицията, дружно с хора от селото и доброволци издирваха Ивелин по горите в региона. Младежът изчезна на 5 май и беше търсен от стотици хора, следови кучета, служители на реда и гранични служители на реда, които използваха термовизионни камери и принадлежности за нощно виждане. Издирването беше най-мащабното правено в района. Беше в неопределеност 10 дни, тъй като се криеше от избавителните екипи. Беше разгласен за общодържавно и интернационално търсене, поради граничния с Гърция регион. Откриха го край село Пещера в безпомощно положение в изоставена плевня. Намери го пожарникар със сестра си и майка си, минавайки наоколо.

Няколко месеца по-късно, през октомври, той още веднъж избяга от вкъщи си, само че се върна самичък.

В края на септември 2020 година Ивелин още веднъж подвигна всички на крайник и беше разгласен още веднъж за търсене. За него отново претърсваха баирите служители на реда, следови кучета, горски служащи, доброволци и близки.

Години наред с момчето работеше психолог, само че това не е подобрило положението му очевидно, разясняват осведомени. 

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР